• Grab a Gift, de smaakmaker voor elke gelegenheid!
  • Onze focus ligt op duurzame relatiegeschenken!
  • Professioneel advies met een persoonlijke touch!
  • Vakkundig bedrukt met jouw logo en/of reclame
  • Hoe meer je koopt, hoe hoger de korting!
  • In-huis ontwerpstudio voor een pakkend ontwerp!
  • e-facturatie (Peppol) aan de overheid is mogelijk!
Betaalbare give aways bedrukken

Maak impact met een goed ontwerp

Je hebt als marketing specialist dé perfecte campagne op touw gezet om nieuwe klanten te bereiken of huidige klanten aan je te binden. Nu hoef je alleen nog maar op zoek te gaan naar een passende give away om je campagne tastbaar te maken. Daarna een logootje erop.. en klaar! Of toch niet?

Unieke giveaway of uniek ontwerp?

Vaak maken we reclame met standaard kreten, zoals: Originele Relatiegeschenken, Unieke Give-aways, Onderscheidende Premiums , Verrassende Gadgets en zo kan ik nog wel even doorgaan … Maar wat maakt het promotieartikel nu eigenlijk zo uniek en onderscheidend?  Is dat het artikel zelf of de wijze waarop we deze hebben bedrukt?

De kracht van een originele bedrukking!

Als grafisch vormgeefster geloof ik sterk in het laatste, want vaak passen minder originele artikelen perfect bij je promotionele actie en beperkte budget. Dat is ook de reden waarom wij altijd op zoek zijn naar leuke producten die veel mogelijkheden bieden qua ontwerp, want van een standaard product met een groot drukoppervlak kan je altijd iets verrassends maken. Denk maar eens aan zaadzakjes, groeipapier, zadelhoesjes, rugzakjes, brillendoekjes, kartonnen parkeerschijven, …

Geef in dat geval liever niets …

Vaak wordt er veel aandacht besteed aan uitzoeken van perfecte giveaway,  maar dan komt het ontwerp op de tweede plaats. Dan is er bijvoorbeeld iemand op kantoor die het leuk vindt om wat in elkaar te flansen. Best knap, als het je werk niet is.. maar over het algemeen toch een gemiste kans. Vaak denk ik dan, geef liever niets! We geven in deze gevallen graag  grafische ondersteuning, want een succesvolle actie zorgt tenslotte voor een tevreden klant. En tevreden klanten komen terug 🙂

Een ontwerp volgens werktekening

We leveren natuurlijk ook vaak aan bedrijven die grafisch vormgevers in huis hebben of werken met een eigen ontwerpstudio. In die gevallen hoeven wij alleen maar een mailtje te sturen met tips, aanleverspecificaties en werktekening(en) en dan krijgen we vanzelf een professioneel ontwerp retour. Zo hebben we in de loop der jaren veel inspirerende en creatieve ontwerpen voorbij zien komen. Maar wat als je ontwerper geen tijd heeft of als je geen vaste vormgever hebt? Nou, daar weten wij met onze in-huis ontwerpstudio wel raad mee!

Geef je wensen door, wij doen de rest!

Grab a Gift heeft grafisch vormgevers in huis, dus hierin onderscheiden we ons duidelijk van de concurrent! Geef gewoon je wensen door, zodat wij je ideeën vakkundig kunnen uitwerken. We houden rekening met je huisstijl, doelgroep en de boodschap die je wilt overbrengen. Heel betaalbaar en bij de grotere orders bieden we het ook regelmatig als gratis service aan.