Leverancier van relatiegeschenken in Nederland en België

Grab a Gift – Relatiegeschenken

Grab a Gift is onderdeel van ‘Grab a Web – grafische vormgeving en webdesign’. Door de combinatie van relatiegeschenken en vormgeving kunnen wij je op een unieke manier van dienst zijn. Wij zoeken een promotioneel product dat bij jouw organisatie past en zorgen dat het de beoogde uitstraling krijgt. Wij hebben oog voor detail als het gaat om het bedrukken, graveren en/of borduren van alle promotionele artikelen.

Grab a Gift-relatiegeschenken is gevestigd in Schimmert en heeft veel tevreden klanten in Maastricht, Valkenburg, Nuth, Beek, Heerlen, Sittard en Geleen. We hopen nog meer klanten in Zuid Limburg van dienst te kunnen zijn met onze creatieve en originele aanpak.

In verband met de duurzaamheid vinden wij het belangrijk dat promotionele producten daadwerkelijk gebruikt worden en niet in de prullenbak belanden. Daarom doen wij het goed in pollepels met logo-gravering, feestelijke papieren producten voor op feesten en evenementen en natuurlijk onze zaadproducten (zaadzakjes, zaadpapier, …). Maar dat is slechts een kleine greep uit een zeer uitgebreide collectie. Blader door onze catalogi of informeer naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Bel naar 045 549 18 74 of mail naar info@grabagift.nl voor meer informatie!